Menukaart

Voorgerechten 
Gebakken scampi's met currysaus15
Huisgemaakte kaaskroketten14
Carpaccio van witblauw rundsvlees met parmezaanschilfers15
Huisgemaakte garnaalkroketten17
Dagsoep6
Gelakeerd buikspek, pastinaak en langoustinestaartjes18,50
Huisgemaakte kroketjes van Zeeuwse mosselen15
6 Zeeuwse oesters (creusen) natuur17
Hoofdgerechten 
Filet mignon 'witblauw' met pepersaus, slaatje en verse frietjes 26
Hertenkalffilet, appeltje met veenbessen, dauphineaardappel33
Gebakken sliptongetjes met slaatje en verse frietjes33
Steak tartare (americain huisbereid) met verse frietjes en gemengd slaatje22
Zeebaarsfilet, gekarameliseerd witloof, truffelsaus en wafelaardappel28,50
Filet van tongschar, warme groentesalade met sherry en gegrilde aardappel30
Hazenrug 'Arlequin' met z'n wildgarnituur33
Nagerechten 
Assortiment van huisbereid Roomijs10
Assortiment van huisbereide Sorbets10
IJskoffie11
Crème brulée10
Dame Blanche10
Nagerecht uit het menu10