Menukaart

Voorgerechten 
Gebakken scampi's met currysaus15
Huisgemaakte kaaskroketten13
Carpaccio van witblauw rundsvlees met parmezaanschilfers14
Huisgemaakte garnaalkroketten16
Dagsoep5
Carpaccio van tonijn, krokante ui, sesam, sorbet van basilicum15
Huisgemaakte kroketjes van Zeeuwse mosselen14
Zes Oostendse oesters natuur (creusen)17
Tartaar van zeebaars, langoustine en mango16
Hoofdgerechten 
Hazenrug 'Arlequin', knolselderpuree, herfstgarnituur32
Filet mignon 'witblauw' met pepersaus, slaatje en verse frietjes 24
Roodbaarsfilet, structuren van schorseneer, sausje met rode wijn26
Gebakken sliptongetjes met slaatje en verse frietjes30
Steak tartare (americain huisbereid) met verse frietjes en gemengd slaatje21
Zeebaarsfilet, gekarameliseerd witloof, truffelsaus en wafelaardappel28
Hertenkalffilet, shiitakekroketjes, pompoen, witloof32
Nagerechten 
Assortiment van huisbereid Roomijs9
Assortiment van huisbereide Sorbets9
IJskoffie10
Crème brulée9
Dame Blanche9
Nagerecht uit het menu9